Diensten

Onze diensten

G. Blom Internationaal Transport is een toonaangevend transportbedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende soorten transport. Of u nu behoefte heeft aan stukgoed vervoer, koel- en vriestransport, vervoer van bloemen en planten, vervoer van groente en fruit of tankvervoer, wij hebben de expertise en ervaring om uw goederen veilig en op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Onze gekwalificeerde chauffeurs en moderne vloot van voertuigen staan ​​garant voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Bij G. Blom Internationaal Transport streven we naar de hoogste kwaliteit van service en klanttevredenheid.

Containervervoer

Bij G. Blom Internationaal Transport zijn we uw betrouwbare partner voor stukgoed vervoer! Heeft u individuele items, kleine ladingen, pakketten of dozen die speciale aandacht vereisen? Wij zorgen voor een naadloze en efficiënte levering, ongeacht de bestemming, grootte of gewicht.

Koel- en vriestransport

Bij G. Blom Internationaal Transport zijn we gespecialiseerd in koel- en vriestransport. We hebben de nieuwste technologieën en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw goederen in de juiste temperatuur worden vervoerd, of het nu gaat om levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gekoelde goederen.

Vervoer van bloemen en planten

G. Blom Internationaal Transport is uw betrouwbare partner voor het vervoer van bloemen en planten. Wij begrijpen de specifieke eisen van deze sector en hebben de nodige ervaring en kennis om uw producten veilig en efficiënt te vervoeren, van kwekerijen tot bloemisten en retailers.

Vervoer van groente en fruit

Als ervaren transporteur van groente en fruit weten we bij G. Blom Internationaal Transport dat elke lading uniek is. We werken nauw samen met onze klanten om de beste logistieke oplossing te vinden voor hun specifieke producten en zorgen ervoor dat ze in optimale conditie op hun bestemming aankomen.

Tankvervoer

Voor het vervoer van vloeistoffen kunt u vertrouwen op G. Blom Internationaal Transport. We hebben de wagens en gekwalificeerde chauffeurs die ervoor zorgen dat uw lading veilig en efficiënt wordt vervoerd, van chemicaliën en brandstoffen tot voedingsmiddelen en dranken.

Vervoer van bomen

Bij G. Blom Internationaal Transport begrijpen we dat bomen waardevolle, levende investeringen zijn die met zorg en respect behandeld moeten worden. Wij zijn gespecialiseerd in het veilig en efficiënt vervoeren van bomen van alle soorten en maten.

B3 Alarmsysteem​

Bij G. Blom Internationaal Transport begrijpen we dat sommige producten diefstalgevoelig kunnen zijn. Daarom hebben we geïnvesteerd in het B3 alarmsysteem, dat ons in staat stelt om de hoogste beveiligingsnormen te bieden voor het vervoer van waardevolle goederen. Dit geavanceerde alarmsysteem bewaakt onze vrachtwagens en trailers 24 uur per dag en waarschuwt ons onmiddellijk in geval van een inbraakpoging. Hierdoor kunnen we snel handelen en de autoriteiten waarschuwen om diefstal te voorkomen. Of het nu gaat om elektronica, luxegoederen of andere kostbare producten, wij zorgen ervoor dat uw zending veilig en beveiligd wordt vervoerd.