Over ons

Over ons

Sinds onze start in 2005 met slechts één auto, is G. Blom Internationaal Transport gegroeid naar een indrukwekkende vloot van 23 voertuigen! We zijn gespecialiseerd in koelvervoer  en leveren met passie uw groenten, fruit, bloemen en planten.

Als chauffeur heb je bij ons  unieke doorgroeimogelijkheden. Begin met een B-rijbewijs en klim op naar bakwagen, trekker/oplegger en zelfs tot aan LZV! Stap in en groei met ons mee!

We beseffen dat het vertrouwen van onze klanten ons grootste kapitaal is. Daarom streven we er voortdurend naar om de hoogste kwaliteit van service te bieden en onze beloften na te komen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we hun goederen snel en efficiënt vervoeren en leveren op de afgesproken tijd af tegen scherp concurrerende tarieven. 

Onze ervaren en gekwalificeerde chauffeurs en moderne vloot van voertuigen zorgen ervoor dat uw zending veilig en efficiënt wordt vervoerd. Of het nu gaat om nationaal of internationaal transport, we hebben de nodige expertise en kennis om uw goederen op tijd op de plaats van bestemming te krijgen.

Bij G. Blom Internationaal Transport staan we garant voor een uitstekende service en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende zending!